De beste Black Friday 2020 deals voor tools

Design tools

Affinity – 30% korting op alles

Op zoek naar alternatief voor Adobe Photoshop, InDesign of Illustrator? Affinity heeft het antwoord. Gebruik Affinity Photo voor nabewerking van foto’s en Affinity Publisher voor het opmaken van documenten en drukwerk. Voor het designen van een huisstijl of vectorbestanden gebruik je Affinity Designer. Na jarenlang verknocht te zijn geweest aan de programma’s van Adobe, mis ik het nu geen moment meer. Tot en met 6 december krijg je 30% korting op alle software en accessoires. Daardoor betaal je nu maar €38,99 per Affinity tool. Wat ook fijn is: het is een eenmalige aankoop.

WordPress plugins

WP Rocket – 30% korting op alles

Met WP Rocket verhoog je de snelheid van je WordPress website. De features van de plug-in maken het makkelijk om de laadtijd te verminderen. Denk hierbij aan cache preloading en lazyload. Maar ook compressie van GZIP bestanden en het verkleinen van CSS, JavaScript en HTML. WP Rocket geeft tijdens Black Friday 2020 30% korting op alle pakketten. Je betaalt nu $34,30 voor de WP Rocket plug-in op één website en krijgt een jaar lang support en updates.

Formidable Forms – 50% korting

Formidable Forms is een ongekend uitgebreide WordPress formulieren plug-in. Met functies als quizzes, calculators en diverse integraties met andere tools (WMPL, HubSpot, Salesforce, etc.) kun je met deze plug-in alle kanten op. Wij zijn fan! Formidable Forms geeft bij uitstek de dikste korting van alle tools in dit rijtje, namelijk 50% op álle pakketten. Dat betekent dat je voor de basic variant nu geen $74 maar $34 betaald voor de plug-in en een jaar lang updates. En wil je toegang tot alle features van Formidable Forms, dan betaal je nu voor het meest uitgebreide pakket $299,50 in plaats van $599. Score!

GeneratePress – tot 33% korting

GeneratePress is een lichtgewicht WordPress thema waar wij écht enthousiast over zijn. Het thema is snel en responsive en daarmee ideaal voor je SEO ambities. Hoewel de gratis versie ook al mooie mogelijkheden biedt, wordt het met de Premium versie pas écht interessant. Vooral de elements feature vinden wij handig. Hiermee creëer je onder andere dynamische page hero’s en hooks. Daarnaast werkt het thema perfect met Elementor (zie hieronder), Beaver Builder en WooCommerce. GeneratePress geeft nu 33% korting op een Premium jaarabonnement en 10% op de lifetime variant.

Elementor Pro – tot 25% korting

Met Elementor maak je eenvoudig je eigen WordPress website. Deze zogenaamde ‘builder’ werkt met een drag en drop systeem. Je sleept het gewenste element in je pagina, past het design aan naar wens en vult het met de inhoud die jij voor ogen hebt. Kind kan de was doen! Elementor heeft een gratis versie en een betaalde variant. De Pro variant geeft je onder andere toegang tot meer elementen en templates. Twee van de drie abonnementen op de Elementor Pro variant doen mee aan Black Friday. Op Plus (3 websites) krijg je nu 10% korting en op Expert 25%.

Yoast SEO – 30% korting op de premium plug-in

Ook de populaire SEO plug-in Yoast heeft korting. De gratis versie heeft al mooie mogelijkheden, zoals het invoeren van je metadata, live tips om je pagina beter vindbaar te maken en FAQ schema markup. Wil je een stapje verder, dan haal je met de premium versie nóg meer in huis. Optimalisatie voor meerdere zoekwoorden, interne link suggesties, redirect manager en als klap op de vuurpijl toegang tot alle Yoast SEO trainingen. Schaf je de premium versie van Yoast aan, dan ontvang je 30% korting.

SEO Tools

SE Ranking – 30% korting op ieder abonnement

Ben je op zoek naar een betaalbare SEO tool met legio mogelijkheden? Dan is dit je kans, want tijdens Black Friday betaal je nóg minder voor SE Ranking. Deze SEO tool is uitgebreid én betaalbaar; een combinatie die wij niet vaak tegenkomen. Voor nog geen €10 per maand heb je een jaar lang toegang tot de tool. Dit is inclusief features zoals backlinks en posities monitoren, de zoekwoordtool, concurrentietool en website audit. Met deze functionaliteiten kun je goed uit de voeten voor het verbeteren van je vindbaarheid. Klinkt het goed maar wil je de tool eerst ervaren, dan kun je SE Ranking ook eerst uitproberen via de gratis trial.

Uptime monitoring tools

Statuscake – 50% korting op ieder abonnement

Is jouw website nog online? Uptime monitoring is vandaag de dag enorm belangrijk. Met Statuscake kan je het zo gek niet bedenken of je kan het monitoren. Van HTTPS tot HTTP tot DNS tot SMTP, maar ook de snelheid van je site, de geldigheid en werking van je SSL certificaat. Maar ook het monitoren van de server zelf op het gebied van bijvoorbeeld RAM, opslagruimte en CPU is mogelijk. En nu kan je met 50% korting voor maar €29,17 iedere 30 seconden de uptime van 300 sites laten testen!

UptimeRobot – 30% Lifetime korting

De gratis versie van UptimeRobot is al heel erg fijn. Maar de betaalde variant biedt een aantal leuke extra’s. Zo kan je in plaats van iedere 5 minuten, elke minuut je website monitoren, krijg je tot 20 alert smsjes en heb je een log van alle up- en downtime van maar liefst 24 maanden. UptimeRobot doet normaal niet mee aan Black Friday, maar dit keer ontvang je een dikke 30% korting, niet voor 1 jaar, niet voor 2 jaar, nee voor altijd! Check de deal.

Goede deal gezien?

Heb jij een goede deal gezien maar mis je de tool in deze lijst? Laat het ons hieronder weten, dan voegen we ‘m toe!

Plaats een reactie